Birthday

Hallå! Hoppas allt är bra med er. Själv så rullar det på. Firade min födelsedag igår, hade riktigt trevligt! Fick endel fina saker, bland annat träningsshortsen på bilden nedanför. Invigde dessa idag faktiskt, orkade inte ta mig till gymmet idag så fick nöja mig med en power walk runt om i markbacken och förbi väster. Härligt att pw'a i stan om man jämför med Kumla. 

Nu sitter jag hos Elin och Josef i stan och kollar på "Orange is the new black". Är väldigt efter när det kommer till den serien.. Började kolla igår.. Haha! Har väl i princip vägrat att kolla eftersom att alla har tjatat på mig att jag ska kolla. Men nu så är jag också fast. Nu ska jag kolla vidare. So long!! 

Mina nya fina shorts och mina slitna ben efter en rejäl pw! 


Balsam metoden

Hej! Nu var det riktigt längesedan jag skrev något här. Ber om ursäkt för det, MEN det var varit lite mycket som har hänt i mitt privata liv som jag inte tänkt att dela med mig av just då. Har dock tänkt att det jag gått igenom/mina upplevelser kan hjälpa andra så kommer längre fram börja skriva om vad som hänt i mitt liv. 

Men först ville jag titta in och dela med mig av min nya upptäckt, BALSAMMETODEN!! Kan nog varit den bästa upptäckten för mitt hår. Den går ut på att man ska tvätta rent håret från silikon etc för att sedan tvätta håret(med bm godkända) balsam. Detta är för att man ska bevara kroppens naturliga oljor vilket kan ge ett mer glansfullt och friskt hår, det sägs också att bm minskar håravfall vilket jag ser fram mot att undersöka. Med detta undviker man också torr hårbotten(då shampo har en förmåga att torka ur hårbotten) vilket kan ge mjäll. Har precis börjat med detta och är redan fast! Det enda negativa är att håret kan kännas lite för fett i början men detta ska enligt recensioner endast vara i början av bm. Om man googlar på "balsammetoden" så kommer det fram olika listor med godkända produkter. Jag tror dock att jag kommer sakna alla super hårda hårsprayer som håller mina bebishår på plats, men jag väljer dock ett friskt glansfullt hår framför tonvis av hårspray. 

Detta är produkterna jag valde! Flaska1(fr.v) shampo - fructis pure volyme, sista schampot som man använder för att tvätta ur all silikon. 
Flaska 2 - Fructis pure volyme, kommer tvätta håret med detta. 
Flaska/Burk 3 - Garnie respons inpackning, kommer använda detta i längderna då mitt hår är slitet och torrt. 
Flaska 4 - wella shockwaves volym spray. Enda hårsprayen jag kan använda. 

Det man också ska tänka på är att undvika massa värme på håret, liksom plattång, locktång och hårfön. Kommer lägga upp en före och efter bild om en månad lite drygt samt skriva lite om mina tankar gällande BM. 

Spanar in lite senare. Hej så länge! 

RSS 2.0